LA POR

At the Bottom of Everything
AL fons de tot

La por és una emoció desagradable provocada per la percepció d’un perill. El perill pot ser la foscor, a volar, a aranyes, por a ofegar-nos, o com es en aquest moment, por a agafar el Covid-19.

La por és una estratègia de supervivència, és una manera de protegir-nos que quan deixa de ser funcional, se’ns torna en contra nostre.

Hi ha qui diu que cal pensar en positiu, hi ha qui diu que ens hem de distreure, hi ha qui diu que cal meditar, deixar que passin els pensaments, hi ha qui diu que hem de fer manualitats per poder distreure el pensament i fer volar la imaginació i, hi ha qui diu que hem de fer el contrari, pensar, una bona estona, en que tot ens anirà malament i així acabem dient-nos: va no serà per tant!

Que podem fer per trobar l’equilibri? Fer el que bonament puguem i sobretot no deixar-la de banda, no banalitzar, ans el contrari reconèixer-la i acceptar-la, sobretot quan hi ha raons objectives per tenir por.

El pitjor de la por no és ella mateixa, som nosaltres que deixem que s’instal·li al nostre voltant i ens pot paralitzar. Com deia algú: la por de morir ens pot impedir viure.

Constel·lacions Familiars

Constel·lacions Familiars
Facilitador Zzen Mayordomo

Juny: Dissabte 4 d’11h a 19h.

Aportació: 60€ si es constel·la i 25€ si no

Constelacions Zzen 2

Aquest Taller de Constel ·lacions Familiars és un lloc on poder deslligar-nos de molts dels lligams que ens traven, on treure força i poder als obstacles que ens frenen i, sobretot, un lloc on poder emprendre camins nous cap a la nostra llibertat amb una sensació fresca de Vida

Què són Constel.lacions Familiars

Les Constel.lacions Familiars són un mètode terapèutic creat per Bert Hellinger que aconsegueix, en un temps breu, comprensions molt clares de les dinàmiques familiars o sistèmiques que mantenen els problemes que ens preocupen. Ajuden a ampliar la mirada sobre la veritable naturalesa dels problemes i poden desenvolupar, en moltes ocasions, importants moviments de solució.

Grup de Canalització amb Tom Heckel

 

Grup de Canalització
amb
Tom Heckel

JUNY: Dimarts 7  i  Dijous  9 de 17 a 21h.

Aportació 60€

TOM_HECKEL

Les persones que participen en el grup de Canalització em pregunten sobre elles mateixes, dels seus anhels, angoixes, pors, desitjos …  I jo escolto. Pel que m’expliquen identifico l’essència del seu conflicte … i percebo com podrien gestionar-lo en benefici seu. És un sentiment que tot seguit formulo en paraules, en forma de consell. Sempre els ajuda, si.Però jo no faig més que llegir la resposta continguda en la pregunta que em porten. Tots portem a sobre el problema i la seva solució.  Accedeixo a cert estat de consciència que connecta amb la consciència del que pregunta més enllà del seu raciocini.

Gestalt -Origen

Taller Gestalt – Origen

30 de maig, de 10 a 14h.

22297_685120804967104_988275260029006681_n

Os proponemos un taller vivencial, donde reconocer e integrar cualidades adormecidas y poder expresarlas.

Tendremos la oportunidad de explorar:
– Nuestra fuerza vital: la energía que nos empuja a movernos, a actuar en nuestro entorno, y que se manifiesta tanto a nivel físico, como mental y emocional. Está relacionada con la acción, la actividad y la decisión.
– Y la ternura, que se relaciona con la capacidad de albergar, de recibir, de esperar, con la intuición y la creatividad.
Si los dos aspectos se comunican y están en contacto, tendremos una personalidad integrada, es decir: alguien que hace lo que quiere, que sabe qué necesita, y cuya acción, está conectada con su necesidad profunda.

Una propuesta liberadora que reconstruye partes desintegradas de nuestro Ser, y proporciona herramientas para el cambio. Un proceso vivencial de renacimiento con trabajo corporal , meditación guiada, arteterapia y técnicas gestálticas.

Una propuesta liberadora, ya que al renacer desde la conciencia, reconectamos aspectos originales de nuestro Ser. Viviremos una experiencia profunda, de encuentro con nosotros mismos.

Organiza: Origen -Terapia Gestalt
Curso impartido por: MªSol Sanchez y Sílvia Kötz.
30 de Mayo de 10 a 14h.

Reserva de plaza:
Mail: GESTALTYORIGEN@GMAIL.COM
telf: 653031406 /679159335
Aportación: 15€


SALUT I EDUCACIÓ INTEGRAL