Teràpia Craneosacral Biodinàmica

craneosacral

Lia Soler Notario
Fisioterapeuta
Núm. col. 7728
Reserva la teva hora a:

c.e: liasol.fisio@gmail.com     tel: 687 966 048

 PROMOCIÓ: el preu de les sessions és de 15€ 

Què és la teràpia craneo-sacral?
És un sistema de teràpia manual desenvolupada per l’osteòpata americà W.G: Shuterland.
La teràpia craneo-sacral biodinàmica, es basa en el principi de l’existència d’una sèrie de pulsacions rítmiques i subtils, que emergeixen en els teixits i fluids del nucli del nostre sistema nerviós central.
Aquests ritmes són coneguts com Les Marees ja que fluctuen lenta i constantment, recorren tot el nostre cos nodrint-lo; generen, formen, i mantenen la vida. La potència i qualitat amb que emergeix i es transmet aquest impuls a tot l’organisme, determina el seu estat de salut i vitalitat.
Hem arribat a la comprensió que les mateixes forces embrionàries que ens van crear i ens van formar, treballen dins nostre en el present. Aquestes forces formatives mantenen la salut subjacent a qualsevol malaltia, cooperant amb elles estem donant suport als canvis metabòlics necessaris.¿A qui pot beneficiar?
Nadons: compressions del part, desordres del son, alteracions digestives, otitis.
Mainada: problemes d’aprenentatge, hiperactivitat, estrès
Dones: Embaràs difícil, postpart, síndrome premenstrual, símptomes de la menopausa, fatiga crònica, fibromiàlgia.
Per a tothom: Seqüeles d’accidents, post-operatoris, simptomatologia persistents (mal de cap, ciàtica, lumbàlgia, escoliosi, etc.), depressió, alteracions del sistema nerviós (estrès, ansietat, mareigs, insomni, etc.).
La teràpia té una gran varietat d’aplicacions clíniques ja que tracta a la persona com una globalitat funcional.
Com funciona?
És un treball corporal extremadament subtil i no intrusiu, que combina tècniques científiques amb intuïció i sensibilitat, en un espai de consciència meditativa.
Amb un contacte suau i lleuger en diferents posicions, el terapeuta escolta aquestes Marees i les seves diferents alteracions. L’aplicació de diferents principis de tractament, ajuden a alliberar les memòries de lesions, traumes i sofriment, i a restaurar l’equilibri cel·lular de tot el sistema.
El cos posseeix el potencial natural per guiar la seva pròpia curació, si troba les condicions favorables per a això.

Anuncis

SALUT I EDUCACIÓ INTEGRAL

%d bloggers like this: